O nas

Lastnik  Štangelj Peter se s servisiranjem in prodajo koles ukvarjam že od leta 2002 dalje. Kot bivši tekmovalec v cestnem kolesarstvu sem prve izkušnje nabiral že kot mehanik v klubu in reprezentanci. Pri servisni storitvi stremim k popolnosti. Pri nakupu kolesa in dodatne opreme pa se držim zlatega pravila “svetuj, razloži in pomagaj stranki”.
 
Zelo rad tudi v sklopu svojega zavoda PETRUSbike organiziram kolesarske izlete po Dolenjski in Beli krajini, kjer spoznavamo naravo in kulturno/zgodovinsko dediščino.

O nas

Lastnik  Štangelj Peter se s servisiranjem in prodajo koles ukvarjam že od leta 2002 dalje. Kot bivši tekmovalec v cestnem kolesarstvu sem prve izkušnje nabiral že kot mehanik v klubu in reprezentanci. Pri servisni storitvi strmim k popolnosti. Pri nakupu kolesa in dodatne opreme pa se držim zlatega pravila “svetuj, razloži in pomagaj stranki”.
 
Zelo rad tudi v sklopu svojega zavoda PETRUSbIke organiziram kolesarske izlete po Dolenjski in Beli krajini, kjer spoznavamo naravo in kulturno/zgodovinsko dediščino.