Pogoji poslovanja

Omejitev odgovornosti

Peter Štangelj s.p. se bo po svojih najboljših močeh trudil zagotoviti ažurnost in točnost vseh informacij, objavljenih na tej spletni strani. Hkrati pa si pridržujemo pravico do spremembe ponudbe izdelkov in storitev ter pripadajočih cen ter pravico do spremembe pogojev poslovanja.

Peter Štangelj s.p. ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe, napačne uporabe ali nedostopnosti izdelkov, ki se prodajajo na tej spletni strani.

Avtorske pravice

Vsa vsebina na tem spletnem mestu, kot so besedila, grafike, logotipi, ikone gumbov, slike, videi, zvočni posnetki, digitalni prenosi, kompilacije podatkov in programska oprema, so izključna last podjetja Peter Štangelj s.p. ali njegovih dobaviteljev vsebine.

Ta vsebina je kot taka zaščitena z mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah. Te strani ali katerega koli njenega dela ni dovoljeno reproducirati, podvajati, kopirati, prodajati, preprodajati, obiskovati ali kako drugače izkoriščati v kakršne koli komercialne namene brez izrecnega pisnega soglasja Peter Štangelj s.p.

Politika zasebnosti

Peter Štangelj s.p. se zavezuje k varovanju osebnih podatkov uporabnikov in ravnanju z njimi v skladu z evropsko Splošno uredbo o varstvu podatkov 2016/679 (GDPR).

Peter Štangelj s.p. (v nadaljevanju “podjetje”) je zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov. Hranimo jih izključno za namene obdelave in pošiljanja naročil, računov, informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije. Podatki NE bodo nikoli dani ali prodano tretji osebi. Podjetje lahko z uporabnikom stopi v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le za namen podpore ali prejemanja novic, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Če stranka med kakršnim koli stikom, vzpostavljenim s katerim koli komunikacijskim sredstvom, izjavi, da ne želi prejemati sporočil na ta način, se podjetje zavezuje, da ne bo več pošiljalo nobenih sporočil, namenjenih sklenitvi pogodbe o prodaji katerega koli blaga ali storitve.

Preberi več…

Politika odpovedi

Za preklic naročila pred odpremo priporočamo, da nas kontaktirate na info@stangelj.si čim prej po oddaji naročila (v 24 urah). Potrudili se bomo, da bomo vaše naročilo preklicali, preden bo odposlano, in vam povrnili celotno kupnino brez dodatnih stroškov.

Preverite pred nakupom

Da bi se izognili nepotrebnim stroškom in zastojem, skrbno izbirajte svoje izdelke!

Pred zaključkom nakupa se prepričajte, da ste izbrali pravilne velikosti in/ali barve.

V podjetju Peter Štangelj s.p. nudimo brezplačno menjavo izdelkov. Če ste izbrali napačno velikost ali model, nas kontaktirajte preko e-pošte info@stangelj.si Edini strošek za stranko je strošek povratne dostave.

Zavarovano pošiljanje

Na blagajni nudimo možnost ‘zavarovane pošiljke’ za vse pakete. Zavarovanje krije izgubo in/ali poškodbo paketa med transportom na vaš naslov za pošiljanje. Zavarovanje paketov začne veljati v trenutku, ko so predmeti z zavarovano vrednostjo izročeni prevozniku in prenehajo z dostavo. Ta možnost ne krije morebitnih poškodb artiklov po tem, ko vam je bil paket uspešno dostavljen.

Zavarovanje ne krije zamud pri prevozu.

Rabljenih predmetov in/ali odvečnih predmetov ni mogoče prijaviti kot poškodovanih med transportom. Ti izdelki imajo običajno opazne znake obrabe, kar je jasno navedeno v opisu izdelka in/ali na sliki izdelka.

V primeru, da se domneva, da je paket izgubljen, nas mora stranka čim prej kontaktirati, da lahko začnemo uradno poizvedbo za izgubljeni paket. Stranka mora pri izbranem ponudniku pošiljanja uveljavljati tudi zahtevek za izgubljeni paket.

Če se zavarovani paket izgubi in/ali poškoduje med transportom, vam bomo ponudili celotno povračilo za vaše naročilo.

Garancija

Peter Štangelj s.p. zagotavlja kakovost izdelkov z garancijo dobavitelja ali proizvajalca. Garancija velja skupaj s priloženim računom. V primeru okvar, ki so posledica nepravilne uporabe, malomarnosti ali mehanskih poškodb, garancija ne velja. Garancijski zahtevki so nični tudi v primeru vidnih znakov spreminjanja s strani nepooblaščene tretje osebe, nepravilne uporabe ali malomarnega ravnanja.

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ima kupec pravico, da v 14 dneh od prejema ponudnika obvesti (po telefonu, e-pošti ali po pošti, pri čemer je datum oddaje pomemben za rok za obveščanje) o odstopu od pogodbe, če z naročenim ni zadovoljen, ne da bi bilo treba navesti razloge za to. Izdelke je treba vrniti najkasneje v 30 dneh po odstopu od pogodbe, nerabljene in nepoškodovane, razen če škode ni povzročil kupec.

Edini strošek, ki ga ima potrošnik pri vračilu izdelkov, je neposredni strošek pošiljanja. Kupnina za vrnjene izdelke bo nakazana na kupčev bančni račun, PayPal ali pa bo ostala na voljo v dobropisu trgovine za naslednja naročila. Sredstva bodo vrnjena najkasneje v 15 dneh po prejemu vrnjenih izdelkov.

2 leti garancije za blago z napako. V skladu s predpisi EU smo dolžni zagotoviti 2 leti garancije na vse blago, kupljeno v EU. To se razlikuje od garancije proizvajalca in pomeni, da če stranka prejme izdelek z napako, je prodajalec dolžan popraviti, zamenjati ali vrniti kupnino za ta izdelek. Upoštevajte, da ta garancija velja samo za izdelke, ki so okvarjeni, poškodovani, jim manjkajo deli ali ne delujejo, kot je bilo oglaševano, od začetka transakcije.

Vračila in nadomestila

Pri Peter Štangelj s.p. se trudimo ponuditi najboljše storitve za naše stranke. Občasno pa boste morda želeli vrniti predmete. To sploh ni problem. Prosimo, da nas predhodno kontaktirate po e-pošti na info@stangelj.si in če so predmeti v brezhibnem stanju oz. stanju, ki omogoča nadaljno prodajo, z nedotaknjeno embalažo in etiketami, jih lahko vrnete. Artikli morajo biti v nepoškodovani originalni embalaži. Po e-pošti vam bomo dali navodila za vaš primer in vam pomagali pri podrobnostih pošiljanja.

Naš naslov je:

Servis in prodaja koles, Peter Štangelj s.p.

Črmošnjice pri Stopičah 7

8000 Novo mesto

Slovenija

Z veseljem vam povrnemo ceno artikla, če naše blago vrnete v 14 dneh od dostave.

Po prejemu vračila bomo vrnjene artikle pregledali.

Upoštevajte, da NE krijemo stroškov pošiljanja ali drugih stroškov, na katere lahko naletite, ko nam predmete pošljete nazaj.

Ne nudimo nalepk za povratno pošiljko.

Ponovno pošiljanje nedostavljenih paketov

Če paketa ni bilo mogoče dostaviti in nam mora dostavna službavrniti, vas bomo kontaktirali po e-pošti, da ugotovimo težavo in ponovno potrdimo vaš naslov. Ko odkrijemo težavo, potrdimo vaš naslov ali prejmemo novega, bomo vaše naročilo ponovno poslali brez dodatnih stroškov.

Če ugotovimo, da paket ni bil dostavljen zaradi krivde ali zlonamernosti stranke ali če nam je bil paket vrnjen že drugič, si pridržujemo pravico, da kupcu zaračunamo stroške ponovnega pošiljanja. Stroški ponovnega pošiljanja so specifični za naročilo in se lahko uporabijo tudi za naročila, pri katerih je bila uporabljena “brezplačna dostava”.

Imprint

  • Polno ime: Servis in prodaja koles, Peter Štangelj s.p.
  • Registrirani naslov: Črmošnjice pri Stopičah 7, 8000 Novo mesto, Slovenija
  • ID za DDV: SI44470126
  • Matična številka: 1476858000

Kontakt

  • info@stangelj.si
  • (+386) 041 745 814